TOPlist



Vánoční přehlídka dárků

Od 11. do 14. prosince se opět rozzáří letňanské výstaviště PVA EXPO PRAHA světlem vánočních stromků, rozezní se vánoční koledy a stovky vystavovatelů přinesou na 6000 tipů na vánoční dárky. STŘÍBRNÉ VÁNOČNÍ DNY patří již tradičně k adventnímu období a letos Vám opět nabídnou možnost, jak si v klidu užít předvánoční atmosféru, pohodlně nakoupit vše potřebné na jednom místě a naladit se na vánoční vlnu.

Hry a hračky pro malé

Protože jsou vánoční svátky hlavně pro děti, najdete na veletrzích řadu prodejců a výrobců her a hraček jako je firma Albi se svými společenskými hrami, která představí velkou novinku - Kouzelné čtení s interaktivní tužkou. Český výrobce NOE se představí se svými populárními plyšovými maňásky a k vidění budou i neodolatelné plyšovové hračky designové japonské značky Craftholic nebo ručně šité panenky MY DOLL.

Inspirace pro sváteční stolování a dekorace

Ke svátkům patří také sváteční stolování a výzdoba. Pokud byste hledali tip na firmu, u které najdete moderní a desénové doplňky i stylové vánoční dekorace, rozhodně si nenechte ujít firmu CEDR. Odborníkem na stolování je firma SPOOON, která dováží originální příbory portugalské rodinné firmy HERDMAR se 100letou tradicí. Zajímavým a již tradičním vystavovatelem bude opět česká BDK Glass, která vyrábí unikátní skleněné nádobí cestou "fusingu" - ztavování skleněných plátů dohromady.

Fashion zóna s nezávislou módou

Originalita, design, kvalitní materiály a ruční výroba… To je jenom několik z charakteristik nezávislé módy, šperků a designu, které budete moci pořídit přímo u jejich výrobců a věnovat tak dárky, co jsou skutečně jedinečné.

Pokud vás zajímají netradiční šperky, najdete na veletrhů třeba značky Artbox, KUBU Design, Jewelry by M.Shmakova nebo CUBELESS, ze kterých vám bude doslova přecházet zrak. Rafinovanou ženskou módu bude prezentovat LA Désse. Fashion zóna nabídne také široký sortiment doplňků. Určitě vás zaujmou kabelky ART - YVAH z přírodních materiálů nebo značka LOVEMUSIC, která představuje kompletní nabídku oblečení, šperků a doplňků.

Kosmetika od českých i zahraničních výrobců

Kvalitu tradiční české kosmetiky budete moci poznat na expozici RYOR, která již 23 let vyrábí přírodní kosmetiku, která se vyváží do více než 20 zemí světa. Kosmetiku z arganového oleje z Arganie rostoucí výhradně v Maroku najdete na stánku značky ALASSALA. Své produkty představí také známá značka s dlouholetou tradicí ALPA nebo ANNABIS, která se specializuje na přípravky z konopí. Zajímavostí bude určitě také ručně vyráběná "pivní" kosmetika SAELA.

Navštivte Český jarmark

Český jarmark je přehlídka dekorativních a užitkových předmětů ze skla a keramiky, za kterými nestojí velké řetězce,ale poctiví malí výrobci. Najdete na něm tvorbu ateliérů a rodinných firem, která vás okouzlí svojí duší.

Mlsání pro malé i velké

Zkrátka nepřijdou ani malí a velcí mlsouni - budete moci ochutnat třeba čokoládu ChocoMe mrazem sušeným ovocem, mexické juicy exotických chutí JUMEX a "dospěláci" víno značky PEREG. Gurmánskou novinkou bude také unikátní a ryze český produkt Vanilkové Víno, které najdte u Vanilkového obchodu.

Kde, kdy a za kolik?

Místem konání veletrhu STŘÍBRNÉ VÁNOČNÍ DNY je PVA EXPO PRAHA v Letňanech. Každý den od 11. do 14. 12. bude otevřeno od 10 do 18 hodin. A jaké je letos vstupné? 40 Kč pro dospělé, 20 Kč pro studenty a za děti do 6 let se vstupné neplatí. Kdo přijede autem, zaparkuje zdarma.

Více na www.vanocnidny.cz.

Zdroj: Tiskové materiály

Fotogalerie


 
 
 
 

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | registrace | mapa stránek | diskuzní fórum